Mjölkdrink mot munchies

on

 

Det händer säkert bara mig (?!), men ibland får jag så sjuuuukt sockersug. Och det händer då att jag går till min närmsta butik, köper ett halvt kilo lösgodis och äter tills jag mår illa. Inte i kväll. Trots att det verkligen ekar tomt överallt – det är veckohandling i morgon – så  lyckades jag gräva fram ingredienser till en härlig mjölkdrink som gjorde alla sinnen nöjda på några få minuter.

Det här behöver du

200 gram fryst mango (eller vad du har för frukt eller bär till hands)
2,5 deciliter mjölk
2 deciliter grapefruktjuice (eller valfri smak)
1 matsked flytande honung (kan uteslutas om du använder söt juice)

Gör så här
Mixa alla ingredienser. Klart! (En måste inte alltid krångla till det.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.